Quantcast

Trucs per utilitzar autobronzejador correctament

-

1
Quin tipus de autobronzejador triar? Si mai abans has fet servir autobronzejador i et decideixe

Quin tipus de autobronzejador triar? Si mai abans has fet servir autobronzejador i et decideixes a provar-ho per primera vegada, segurament que quan vagis a comprar-et sorgeixi el dubte de quin tipus o format has de comprar. Per això, has de saber que en funció de per al que ho vagis a fer servir et convé més un format o un altre. Si vols aplicar-te el producte per tot el cos per lluir un bonic bronzejat a l'estiu, el millor és que recorris a les cremes o els gels, ja que és més senzill d'aplicar i més et donarà un color més intens. També hi ha els autobronzejadors en tovalloletes i en estic, que són bastant ràpids d'aplicar, però no massa pràctics per al cos sencer. D'altra banda hi ha els autobronzejadors en oli, que tampoc són aconsellables per a donar-se per tot el cos, sinó més bé quan tenim una 'urgència' i volem donar color a zones molt puntuals com la cara, l'escot o els braços. L'avantatge de l'oli és que té efecte immediat, tot i que a la llarga és menys durador. A més, triga més a assecar-se del tot, pel que és més probable que ens taquem la roba.

Atrás