Quantcast

El fantasma gravat mentre ronda en una botiga de segona mà

Figura ja en el manual d'elaboració de vídeos de tot aquell que vulgui ser un expert en 'viralitat'. Juntes una càmera de vídeo i una presència suposadament antinatural i ja tens un document guanyador. En aquest cas, les càmeres de seguretat van captar el moment en què una figura va aparèixer entre els penjadors de roba vintage en una botiga d'articles de segona mà. Els amos del local no aconsegueixen explicar el que havia passat.

Com va passar en aquest cas? Liam Woddgates estava treballant en el sistema de seguretat de l'antiquari Hopkinson, allotjat en un edifici de 130 anys, quan de sobte va adonar de la figura espectral que es passejava pels penjadors de roba vintage, segons ha informat el lloc ITVNews.

"vaig veure de cua d'ull una figura espectral que surava pels penjadors. vaig esperar a que reaparegués un moment, però com no vaig veure res més no vaig anar a buscar-la. per ser honest, no vaig voler ", va explicar Woodgates, de 31 anys.

l'encarregada del local, Izzy Watts, de 27 anys, va assegurar que es tracta del fantasma d'una dona que té un gust impecable. "Jo mai havia vist una cosa semblant, però l'amo de l'edifici ens va dir que sempre va notar que alguna cosa estranya passava" , va comptar Watts al lloc Daily Mirror.