Quantcast

Un líder neonazi alemany: "Ningú vol de veí al futbolista negre Boateng"

El número dos del partit ultradretà alemany Alternativa per a Alemanya (AFD), Alexander Gauland, ha assegurat sense avergonyir-se gens ni mica que la majoria d'alemanys no voldrien tenir de veí a negres com el futbolista alemany Jerome Boateng , fill de pare ghanès però titular amb la selecció alemanya de futbol.

"la gent ho veu bé com a futbolista, però no volen Boateng com a veí" < / em>, ha afirmat Gauland en declaracions publicades aquest diumenge pel diari Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Boateng està seleccionat per jugar la pròxima Eurocopa de futbol juntament amb altres alemanys amb ascendències estrangeres, c om Mesut Özil, tercera generació d'una família turca emigrada a Alemanya.

La líder d'AFE, Frauke Petry, ha esmenat les paraules del seu company de militància amb les següents paraules: "Vull disculpar-me amb el senyor Boateng per la impressió generada ", afirma Petry en declaracions que publicarà aquest dilluns el diari Bild.

el ministre de l'Interior, Thomas de Maizier, ha assegurat per part seva que qualsevol alemany hauria d'estar content de tenir a Boateng com a company, conciutadà o veí.

i a aque ve tot aquest debat vergonyós i racista? Són paraules que només afegeixen pebre a la polèmica decisió d'una marxa de xocolates d'i ncluir nens d'altres races en els seus embolcalls, ja que fins ara només incloïa nens i nenes blancs, rossos i d'ulls blaus.