Quantcast

La terrible història de Geraldine: "Aviseu al meu marit quan trobin el meu cos"

Geraldine feia una excursió al costat del seu marit quan va sortir de la ruta marcada pels guies del grup, en el Sender dels Apalatxes, als EUA , per fer les seves necessitats. Es va quedar enrere, ningú la va esperar i van perdre el seu rastre sense que ningú tornés a veure mai amb vida. Com es pot perdre una persona irremissiblement en un bosc d'un país civilitzat? Sembla que encara és possible en ple segle XXI si és que t'endinses en els gegantins boscos estadounidenes sense mitjans tecnològics o plans. O si els primers, com va ser el cas fallen irremissiblement.

Així les coses, durant el mig mes va estar perduda i sobrevivint amb els just, Geraldine va escriure un diari contra la por i la solitud fins que va morir . I stava tan perduda que les possibilitats que sortís airosa eren escasses, com ella mateixa escrivia en el seu diari de mort. "Quan trobin el meu cos si us plau truquin al meu marit George ia la meva filla Kerry. Serà la major expressió de bondat que ells sàpiguen que estic morta i on em van trobar. No importa quants anys passen a partir d'ara . Si us plau, tinguin l'amabilitat d'enviar per correu els continguts d'aquesta borsa a un d'ells ", d Ejo escrit Largay a una de les seves últimes entrades del diari trobat amb posterioritat.

La nostra protagonista es va perdre al juliol de 2013. El seu cos va ser trobat més de dos anys després, en una bossa de dormir dins d'una tenda de campanya tancada. I la seva història as ha conegut ara. Els investigadors van publicar aquesta setmana documents i fotografies relacionats amb el cas. Els textos i les entrades del diari revelen que Largay, de 66 anys, va estar viva durant gairebé un mes després de la seva desaparició .

Largay va intentar el 22 de juliol enviar-li un missatge de text al seu marit amb l'última gota de bateria que quedava al seu mòbil. L'home havia de trobar-se amb ella en certs punts al llarg dels gairebé 3.450 quilòmetres de la senda. El missatge era un SOS en tota regla per obtenir ajuda del Club de les Muntanyes Apalatxes, però tampoc hi havia cobertura . Aquell text trobat ara en el seu aparell deia: "En problemes. Vaig sortir de la senda per anar al bany. Ara m'he perdut. Pots trucar a AMC per veure si un funcionari em pot ajudar. En algun lloc al nord de la via del bosc. xox ". Largay es va dirigir a l'oest i va seguir tractant d'enviar el missatge i trobar cobertura. Deu intents més, l'últim a les 12:25

La dona perduda va intentar establir un campament i prendre les coses amb calma a més de 10 quilòmetres de la ruta expedicionaria. Tenia una mica de menjar, aigua i subministraments per acampar.

Un enginyer forestal a contracte amb la Marina dels EUA va trobar el seu campament l'11 d'octubre del 2015.