Quantcast

Pedro Sánchez: "Hi haurà reforma federal perquè Catalunya se senti a gust"

El candidat del PSOE a la Presidència del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, ha atribuït al president Mariano Rajoy i el líder de Podem, Pablo Iglesias, haver constituït "una gran coalició contra el canvi" per impedir que fos investit president després de les eleccions del passat 20 de desembre.

Sánchez ha definit els comicis del pròxim 26 de juny com "un plebiscit " en el qual es decideix el model de país per al futur, durant un míting davant més de mig miler de persones celebrat al poliesportiu Son Cotoner de Palma i després de jugar una patxanga de bàsquet amb el cap de llista del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons.

"Quan sento parlar de la gran coalició penso en la de Rajoy i Iglesias contra el canvi el 20 de desembre" , ha dit Sánchez. "Tinc les ganes i la determinació de posar en marxa les solucions" , ha afegit i ha demanat que "qui vulgui canvis que ho faci sense intermediaris i aposti pel PSOE" .

El candidat socialista h ainsistido en què que hi haurà reforma de la Constitució per "actualitzar" les normes de convivència territorial, "a clau federal perquè Catalunya se senti a gust ",