Quantcast

Ramos, MVP de la final: "No estic jo ara per parlar anglès"

"Hi ha poques coses comparables amb celebrar un títol d'aquesta magnitud. Hem fet un treball molt dur que ha tingut recompensa i premi. Ha estat una temporada difícil però l'important és que hem aconseguit l'objectiu" , va dir Sergio rams després del triomf aconseguit a San Siro.

el defensa sevillà va ser interrogat per les samarretes en què apareixen els seus familiars , gairebé al complet. "Tinc a tots, representa l'amor de la meva família, engloba tot el sofriment i m'han donat suport en les moments complicats" .

Al marge dels seus dubtosos gustos estilístics, que no importen massa, Ramos és un defensa únic. Únic per ser el defensa que ha marcat en dues finals diferents, encara que sigui al mateix equip, l'Atlètic: " És un plus, un privilegi acabar la temporada de la millor manera possible i si hi ha protagonisme amb gols a la final això queda marcat per la història ". I és precisament l'Atlètic, un equip que a Ramos li sembla admirable : "He anat a donar-los suport, ha estat un gran rival, han fet un grandíssim campionat i han lluitat fins al final. Es han carregat equips forts, però la final és una loteria pràcticament i els dos no poden guanyar. Felicitar per la seva gran temporada ".

en un altre ordre de coses Ramos reclamat perquè parlés en anglès, es llibre amb una excusa que ha fet furor a les xarxes: "No estic jo per parlar anglès ara" . El que tenia molt clar és que calia demanar a Florentino una pujada en les primeres després de deixar clar que després de les ferides obertes abans de la seva última renovació, la relació amb el president són més que bones : "No vaig a viure tota la vida presi, només et dic això. I ara ja saps, cal pujar les primes als nens. Gràcies a Florentino per la seva gestió, on estigui el presi sempre estarà Ramos".