Quantcast

Final de Champions League i comiat d'Arbeloa: "Millor impossible acomiadar així"

Álvaro Arbeloa, defensa internacional del Reial Madrid, ha assegurat aquest diumenge, després de guanyar un nou títol de Copa d'Europa, que el seu comiat del club blanc no podia ser "millor" .

"Millor impossible acomiadar així" , va dir Arbeloa tot just arribar a la capital d'Espanya en declaracions a Reial Madrid TV. El futbolista salmantí viu la seva última celebració com a jugador madridista, ja que aquesta campanya abandona el club després de set temporades .

Arbeloa, de 33 anys, ha militat en el Reial Madrid entre 2009 i 2016 i ha guanyat amb el conjunt blanc una Lliga, dues Copes del Rei, una Supercopa d'Espanya, dues Lligues de Campions, 1 Mundialet de Clubs i una Supercopa d'Europa. A més ha exercit una sort de lideratge fosc al vestidor , sobretot, en l'època de Mourinho al capdavant de l'equip. Un lideratge basat en la defensa constant del tècnic i la imatge del propi club.

D'aquesta èpoques són també els seus sonats piquis amb l'anterior capità blanc, Iker Casillas.