Quantcast

Champions League: Així va celebrar l'onzena el Reial Madrid a Cibeles

El capità del Reial Madrid, Sergio Ramos, va tenir l'immens honor, dues vegades en tres anys, de cagar amb trofeu davant la Cibeles i milers de madridistes. El capità és probablement, a més, el artífex principal al costat de Casemiro, d'un títol que ha constat sang, suor i llàgrimes . Per això potser al madridisme li sap a glòria en una temporada que anava directa a les escombraries i l'oblit.

Però sí, el camero i la resta de la plantilla del Reial Madrid van oferir aquest diumenge la Champions League conquerida a Milà contra l'Atlètic a la deessa Cibeles i als milers d'aficionats blancs que van acudir a celebrar la 'orelluda'

l'avió procedent de Milà va aterrar a l'aeroport Madrid Barajas-Adolfo Suárez passades les 06:00 ia les 06:40 la plantilla va posar rumb a l'estadi Santiago Bernabéu per fer una parada i canviar d'autobús.

a les 7.15, els jugadors madridistes van pujar a un autobús descapotable per iniciar el seu recorregut pels carrers de Madrid que acabaria en la font de Cibeles.

el primer a pujar a l'autobús al Santiago Bernabéu per alçar la Copa d'Europa va ser el defensa salmantí Álvaro Arbeloa, que s'acomiada del club després de set temporades amb aquest títol.

a les 7.30, l'autobús madridista va arribar a Cibeles per deliri dels milers d'aficionats que van aguantar en molts casos més de set hores per veure als seus ídols en directe.

l'espera a l'equip va estar amenitzada des les dotze i mitja de la matinada per un espectacle de música, dirigit pel discjòquei i presentador radiofònic Carlos Moreno 'el Pop' , que va combinar música electrònica, rock de grups com AC / DC o Queen.

Custodiant a la copa al frontal de l'autobús van estar en tot moment el capità Sergio Ramos i el porter costa-riqueny Keylor Navas, que va immortalitzar amb una càmera la volta d'honor que van donar a la Cibeles davant els aplaudiments de la afición.Al crit de 'Com que no et vaig a voler', i amb l'himne de fons, la plantilla va baixar de l'autobús i van ser Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos els encarregats de portar la Copa d'Europa al voltant de la deessa Cibeles.

Disset minuts després d'arribar a la Cibeles, la plantilla madridista va tornar a pujar a l'autobús per posar fi a la celebració i tornar al Santiago Bernabéu. Però sí, va ser un altre quart d hora escàs, però etern.