Quantcast

Simeone, la Champions i la seva possible adéu: "He de pensar"

L'Atlètic de Madrid va marxar de San Siro enfonsat ben entrada la matinada. Els jugadors estaven capcots, i només alguns, els més veterans, els que més cicatrius llueixen en el seu cos a causa del futbol, ??les seves conseqüències, les seves xacres i les seves ferides, es mostraven sencers i parlaven d'orgull. Un dels més tranquils era Simeone, almenys aparentment. "Felicito el Reial Madrid per aquest nou títol" , va començar dient molt esportiu a la sala de premsa, a la qual va sortir gairebé tot just acabar el partit. Potser perquè els mals glops han de ser ràpids.

Li va donar l'argentí com per respondre somrient alguna pregunta. Però després de parlar d'orgull, de treball i esforç, que els títols no entenen de mereixements va deixar una frase en l'aire que provocarà debats i desvetllaments a la parròquia blanca i vermella , sabedora que aquest Atlètic, el mateix que ahir va tenir millors xifres que el Reial Madrid i que va poder guanyar perfectament el partit, el mateix que guanya gairebé sempre l'etern rival, excepte en Champions, és clar, és obra del seu treball, principalment. "És moment de pensar, personalment he d'anar a casa i curar les meves ferides. Dos finals perdudes en un fracàs, però dos finals en tres anys és un resultat magnífic" , va dir. És més, tant enrenou va causar la frase que li van preguntar directament si es plantejava la seva continuïtat com a entrenador de l'Atlètic de Madrid. "Em plantejo pensar", va deixar en l'aire.

Hi va haver fins i tot una tercera pregunta sobre si seguirà en el càrrec o no, però aquí ja es va tancar en banda. "Contesto el que sento", va dir per tancar el tema abans de mostrar l'orgull que sent pels seus jugadors que seguien en aquell moment plorant al vestidor. No hi havia consol per o n grup de llegenda en la història de l'Atlètic de Madrid que viurà algunes setmanes en suspens pel pensament del gran sacerdot. Què pensarça Simeone?