Quantcast

Chris Martin va visitar a una jove fan ingressada a l'UVI de l'hospital Sant Joan de Déu

Carlota és una jove de 17 anys que idolatra a un bon grapat d'artistes. I entre tots, hi ha un nom propi que destaca per sobre de tots els altres: Adele. La cantant britànica és la veu de la seva vida. Per això guardava com un tresor les dues entrades per anar a veure amb el seu pare a la intèrpret dimarts passat al Palau Sant Jordi. Però no va poder ser.

Què va passar? La jove té una malaltia muscular i va en cadira de rodes des dels sis anys. I és com tothom. És a dir, té els seus ídols. Entre tots ells, Adele és per a ella un somni. El més. Pocs dies abans del recital de la cantant britànica, Carlota va patir una infecció pulmonar que as va complicar i va haver de ser ingressada a l'UCI de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Aquest contratemps amenaçava un somni: A casa guardava dues entrades per al recital d'Adele que potser quedaven en res. A mesura que s'acostava la cita del concert, el seu estat de salut millorava, i una mica tenia a veure les enormes ganes de la noia per veure al seu artista favorita en concert. Però finalment els metges van desestimar la seva sortida del centre.

Amb esperança, la noia va escriure un missatge a l'estrella per les xarxes socials que va quedar sense resposta. A falta d'Adele, la vida li deparava una sorpresa majúscula. Aquesta setmana tocava un altre grup anglès a la ciutat Comtal que no era altre que Coldplay. I s i Adele va passar sense recordar-se de la jove catalana, Coldplay va arribar per arrasar amb un concert inoblidable. I per a alguna cosa més …

El cas és que Chris Martin, juntament Moses, el seu fill, va visitar casualment l'Olímpic el mateix hospital on estava ingressada Carlota, després del seu primer recital. El destí va permetre que Carlota tingués premi quan el líder de la banda britànica es va reunir al centre hospitalari amb una vintena dels joves més que estaven ingressats. Amb ells es va fer fotos i vídeos. Carlota estava entre ells i li va demanar a Martin fer un vídeo junts cantant una part de 'Fix You' i aquest va accedir encantat.

Unes imatges que ella mateixa ha compartit a les xarxes socials i que s'estan fent molt virals. El que desconeixia Carlota és que hi ha metges que fan veritables miracles: Geòrgia, el seu cardiòloga , va decidir permetre a la jove anar al concert de Coldplay. I Chris Martin els va deixar tres entrades de les millors.