Quantcast

Troben un submarí de la II Guerra Mundial … Amb tota la seva tripulació "

L'equip de submarinbistas cercadors de tresors de Massimo Doménico Bordone, amb base a Gènova, va donar amb les restes del submarí P113, que encara albergava els cossos dels seus 71 tripulants en el que en realitat era una tomba 'cavada' a 90 metres de profunditat, sota el mar va informar el lloc Daily Mirror.

La història diu que el submarí havia estat enviat a Itàlia per lluitar contra les forces de Benito Mussolini però va ser aconseguit i enfonsat camí a la batalla a la Maddalena , Sardenya, entre el 30 desembre de 1942 i el 8 gener 1943.

"Sembla que es va anar en orris amb aire dins, així que pot ser que la seva tripulació morís per falta d'oxigen. És important mantenir el màxim de respecte a aquests casos ", va comentar Bordone sobre la seva troballa.

Com el descobriment no aporta dades històriques significatives, i l submarí no serà retirat del seu lloc de descans perquè segons la legislació internacional marítima és considerat una tomba.