Quantcast

Esglésies a Joaquín Reyes a 'Feis el teu Feis': "Ja voldrien molt tenir el meu tipín"

"Em veig amb chepilla, la meva mare sempre em diu que em estiri, però ja voldrien molts tenir la meva tipín" , ha revelat el líder de Podem real l'imitador, que es va estrenar amb bon peu al capdavant de 'Feis el teu feis', el seu nou programa per a Cuatro. En el primer lliurament, el còmic manxec es va ficar en la pell de Pablo Iglesias per ser entrevistat pel propi polític .

Abans de la transformació en el seu hemano bessó i després d'alguns floretes mutus, Reis va preguntar a Iglesias per com es veia a si mateix. "Em veig amb chepilla, la meva mare sempre em diu que em estiri, però ja voldrien molts tenir la meva tipín" , va dir entre rialles per després reconèixer que va canviar el seu aspecte en entrar a la vida política nacional. "Em van dir que em tragués el pírcing i les arracades i van fer feliç la meva mare ", assenyala.

I a tant va arribar la complicitat que el secretari general de podem li va demanar a Reis que li ballés alguna cosa al que aquest va contestar: "Si tu m'ho demanes Pau …" , abans de començar a contornejar la cintura: "Mira, la cintura del canvi ", deia l'humorista sense parar de ballar.

No va trigar a sortir a col·lació en la conversa entre tots dos l'afició del polític per la música. El fals Iglesias, o Reis-Iglesias, com es prefereixi, no es va tallar un pèl i va deixar anar: "Crec que tothom que toca la guitarra és per ficar el 'pissarrí' … i jo doncs també. A mi, com al poble en general, m'agrada ficar-la en calent. Crec que el PP és un partit de gent molt 'follarina'. La gent pensa que en Podem follem més del que follem, follem poc " .