Quantcast

Rajoy: "Que guanyi el millor, i tothom sap qui és el millor"

Al cap ia la fi no és el Cap de l'Estat, sinó 'només', president del Govern. I a més en funcions. El president del Govern, Mariano Rajoy, ha expressat davant la Final de la Lliga de Campions que disputaran avui el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid el seu desig que guanyi el millor, però ha precisat, potser per no mantenir-se al marge de manera cínica que "tothom sap qui és el millor" .

Rajoy ha fet aquest comentari als periodistes després de participar en les jornades organitzades a la localitat barcelonina de Sitges pel Cercle d'Economia.

el cap de l'Executiu ha recordat que ahir va penjar al seu compte de Twitter un missatge en el qual donava ànims a les dues aficions . "Vaig dir i dic ara que ha de guanyar el millor i tothom sap qui és el millor, encara que potser no coincideix tothom" , s'ha limitat a assenyalar Rajoy, confés seguidor del Reial Madrid.

Però el cap de l'Executiu no ha estat el més clar, ni molt menys. El que ha donat un pronòstic sense tallar-se massa ha estat el ministre d'Afers Estrangers, José Manuel García Margallo, que ha participat també avui a les jornades del Cercle d'Economia. Margallo, també seguidor madridista, ha vaticinat un 2-0 a favor del Reial Madrid.