Quantcast

Belén Esteban porta al 'Deluxe' els papers de la seva demanda a Toño Sanchís

La guerra entre Belén Esteban i el seu ex representant, Toño Sanchís, va viure un nou capítol aquest divendres a 'Sálvame deLuxe', de Telecinco, quan la col·laboradora del programa va revelar tots els detalls de la demanda que va interposar contra Sanchís, portant, a més, els papers judicials a la mà. Esteban va defensar en tot moment que va ser víctima d'un engany i d'ocultacions per part de la persona en qui havia confiat tots els seus assumptes professionals. Per això li reclama judicialment 465.000 euros: "Tinc contractes que no he cobrat" , va esclatar Esteve.

La col·laboradora del programa va adoptar una vegada més el paper de entrevistada per ensenyar els papers de la seva demanda contra Toño Sanchís. "Per a mi és molt dolorós. Jo ho he volgut solucionar d'una altra manera però no consentiré que diguin que sóc una mentidera" , va declarar davant lso companys del progrtama.

" Vull dir a tot Espanya que tu m'has fet seure aquí ", insistia, dirigint-se a la seva exrepresentant. Cal advertir que Sanchís ja ha pagat a Esteve 371.000 euros en concepte de 'factures endarrerides'. No obstant això, la 'princesa del poble', reclama 465.322,12 euros més a Sanchís, segons la voluminosa documentació que ella va llevar al programa.

"Tinc un deute d'Hisenda a la que he de fer front, que estic pagant religiosament, Toño tenia totes les gales de 'Més que ball' i ell a mi em fa agafar diners d'una altra part ", indicava Esteve, Com a mostra dels enganys que assegura haver patit, Esteban va parlar de un acte " suposadament benèfic " en el qual a ella li van lliurar només una placa, però pel qual Sanchís es va dur 12.000 euros , o un acord amb una marca d'ulleres que va fer fallida i pel qual ella no va veure un euro.