Quantcast

Champions: Zidane es treu pressió i diu que "perdre la final no seria un fracàs"

Zinedine Zidane va comparèixer el dia abans de la final escortat pels jugadors determinants de Lisboa. Ramos i Marcelo van acompanyar a l'entrenador francès i van estar obstinats a explicar al món que si l'Atlètic té mèrits per ser a la final, ells també i que si els lleons treballen i corren per guanyar, ells també volen un triomf per molt que el Reial Madrid ja vencés feu dos anys a Lisboa.

De fet, el propi Zidane va subratllar el treball com una d eles claus principals. "El que cal fer és córrer, córrer i córrer", va sentenciar el tècnic francès. Consideta el tècnic del Reial Madrid que perdre no significaria una frustració absoluta de la temporada . "La derrota no seria un fracàs. El fracàs seria no plantejar l'actitud adequada. El fracàs seria no treure el que portem dins, però també dic que estem molt preparats" .

Sobre Cristiano Ronaldo i el seu estat físic, va assegurar el míster que es troba al 100%. Per tornar a subratllar que aquest any el seu equip s'ha aixecat ja varia vegades malgrat les absències i els revessos : "Patir, també sabem patir. I és el que va a ocórrer-en la final. per guanyar cal passar pel sofriment. la idea d'aquest equip és sempre la mateixa: unió, esforç, companyerisme ".
" Perdre la final no seria un fracàs "veure fotogaleria

Què partit espera trobar-Zidane? Un partit difícil però no dur. Un partit intens. ¿Favoritismes? "La final està al 50%. Som aquí perquè els dos equips ho hem merescut. I no és que l'Atlètic ens hagi agafat la mida a nosaltres, sinó que l'ha agafat a tots. Per això aquí ".