Quantcast

Els Pallars, 27 de maig 2016: COL·LOQUI SOBRE EL PASSAT I EL FUTUR DEL PALLARS JUSSÀ

La propera trobada empresarial promoguda per la Societat de Foment del Pallars Jussà serà en format col·loqui amb la participació de Raül Bobet i Xavier Tarraubella, tots dos vinculats a la comarca i se centrarà en fer un recorregut per la història econòmica pallaresa des de l’arribada de les hidroelèctriques fins a l’actualitat sempre però pensant en el futur.

La Societat de Foment del Pallars Jussà busca ser un nexe d’unió entre el sector públic i privat amb la idea de tirar endavant l’economia de la zona.

Aquestes jornades tenen com a finalitat donar a conèixer i posar sobre la taula la riquesa empresarial de la comarca i animar als empresaris a fer visible el seu producte. En aquest sentit, també es vol exportar la trobada que se celebrarà el proper 11 de juny arreu de Catalunya, una forma de divulgar territori, la seva gent i fer-ne créixer la seva economia.

Parlen al vídeo: ALEJANDRO RIVERA, Allotjament rural Cal Soldat – JOSEP MARIA TARRAT, Tècnic promoció econòmica Pallars Jussà