Quantcast

La Cerdanya, 27 de maig 2016: PROP DE 600 INSCRITS A LA CERDANYA MTB CHALLENGE

Prop de 600 ciclistes participaran aquests diumenge a la primera La Cerdanya MTB Challenge, una cursa de 90 quilòmetres i 2400 metres de desnivell positiu. Els participants sortiran de Vilallobent i passaran per Queixans, Éller, Meranges, Ger i Guils i finalment arribaran al poliesportiu de Puigcerdà. Els seus organitzadors valoren positivament la bona acollida que ha tingut la cursa.

L’empresa organitzadora ha apostat enguany per impulsar dues curses a Cerdanya degut a les possibilitats que ofereix la vall. La primera va ser al març a peu, La Cerdanya Skyline, i ara la MTB Challenge de bicicleta de muntanya, una prova que podria créixer en properes edicions.

Des del consistori han remarcat la importància d’acollir una prova esportiva d’aquestes característiques.

Entre els favorits hi ha el corredor català Joan Llordella, el francès Fréderic Gombert i la mexicana Mayalen Noriega.

Parlen al vídeo: GERARD FREIXES, COORDINADOR DE LA CURSA – ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ