Quantcast

Els Pallars, 26 de maig 2016: PRESENTACIÓ DE LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE

Aquest any la setmana de la mobilitat sostenible i segura se celebrarà durant el mes de setembre i des del departament de Territori i Sostenibilitat s’ha fet una presentació a les administracions de l’Alt Pirineu i Aran de les activitats que s’ofereixen entre les quals s’ha destacat la possibilitat de cedir unitats mòbils de medició de contaminació.

Aquests són dos exemples de les activitats que el departament proposa encarades a diferents franges d’edat però n’hi ha moltes altres i també s’anima als ens locals a proposar activitats pròpies als seus veïns i veïnes.

Durant la presentació s’ha animat a participar als diferents ens a les activitats i s’ha destacat que Catalunya és el segon territori de la Unió Europea on es realitza major nombre d’activitats per la setmana de la mobilitat sostenible. Enguany se celebrarà del 16 al 22 de setembre, precisament aquest darrer coincideix amb el Dia Sense Cotxes.

Parlen al vídeo: DOLORS TELLA, Directora serveis territorials territori i sostenibilitat a Lleida – ROSA AMORÓS, Delegada del govern a l’Alt Pirineu i Aran