Quantcast

La Cerdanya, 26 de maig 2016: L'ESCOLA DE BELLVER INTRODUEIX LA CARN ECOLÒGICA

Aquest dijous, tots els alumnes de l’escola Mare de Déu de Talló i de la llar d’infants del municipi de Bellver que es queden a dinar al centre han menjat un menú especial: de primer, sopa, i de segon, mandonguilles de vedella ecològica. Des del centre educatiu han cregut convenient incloure un producte ecològic i de proximitat a la dieta dels escolars, coincidint amb la Setmana Bio a Cerdanya i l’Alt Urgell.

A banda de ser ecològica, la carn que avui han menjat els alumnes de Bellver prové del mateix municipi. Tot i que és la primera vegada que s’inclou un producte d’aquestes característiques al menú de l’escola, la direcció del centre vol que la proposta tingui continuïtat en un futur i que cada setmana els nens i nenes puguin menjar un producte ecològic, com la carn o també les verdures, sense que això suposi un cost addicional per a les famílies.

Veient com han deixat els plats, sembla que la iniciativa ha estat molt ben rebuda. Fins i tot alguns, han volgut repetir.

Parlen al vídeo: NÚRIA VIGO, DIRECTORA ESCOLA MARE DE DÉU DE TALLÓ