Quantcast

Amber Heard demanda a Johnny Depp por violencia doméstica

La que va ser dona de Johnny Depp fins fa uns dies, Amber Heard , ha demanat una ordre d'allunyament contra l'actor per violència domèstica , segons ha revelat una font pròxima a l'actriu a la revista People.

L'advocada de Heard, de 30 anys, Samantha Spector, ha presentat com a prova en la demanda una imatge de l'actriu en què apareix amb un blau a un ull . L'esmentada font assegura que aquest blau "no va ser un esdeveniment aïllat, només es tracta de l'incident més recent" .

El portal nord-americà TMZ ha anat més enllà i ha publicat aquesta instantània.

UPDATE: We Obtained this pic es mostren els Amber with a bruise around her eye. For more visit https://t.co/43QxtTAtRW pic. twitter.com/bTJTE0mP2u

TMZ (@TMZ) 27 maig 2016

Per la seva banda, Johnny Depp no ha dit res al respecte . A través del seu representant, l'actor de 'Alícia rere el mirall', la seva pel·lícula més recent, ha comunicat que "donada la brevetat del matrimoni i la tràgica pèrdua de la seva mare fa només uns dies, Johnny no respondrà a cap de les històries malintencionades, als rumors ia les mentides que s'han publicat sobre la seva vida personal. l'única cosa que espera és que la dissolució de tan breu matrimoni es dugui a terme com més aviat millor ". < / span>