Quantcast

Detinguts per incitar a un addicte a creuar l'A-7 a canvi d'un porro

La Guàrdia Civil ha detingut quatre persones, tres joves i un menor, per incitar a un discapacitat, a causa de l'addicció a estupefaents, a creuar l'Autovia del Mediterrani (a-7) a canvi d'un porro . A més, els joves van gravar els fets amb el seu telèfon mòbil i el van difondre via WhatsApp .

Els quatre joves estan acusats d'un delicte contra la seguretat viària i un delicte contra la integritat moral . La investigació va començar quan les imatges en què es veu una persona creuant l'autovia A-7 en repetides ocasions van arribar a les mans dels agents.

A les imatges, els agents van comprovar com un grup de gent induïa a aquesta persona a canvi d'un porro a creuar l'autovia amb la sola intenció de que els "servís de distracció" .

a més, a la gravació s'escolta com animaven a la víctima "amb minva d'aptituds físiques i psíquiques a causa de les diferents addiccions" a dur a terme la perillosa acció, arribant fins i tot a quedar-se a meitat de la línia discontínua que delimita els dos carrils d'un mateix sentit, pel que li passaven de manera gairebé simultània dos vehicles a escassos centímetres.

Finalment, la Guàrdia Civil va identificar a les quatre persones, amb edats compreses entre els 21 i els 25 anys , i un menys de 16 anys , tots veïns del municipi de La Mojonera (Almeria) .