Quantcast

Pedro Sánchez assegura que no hi haurà terceres eleccions

El líder del PSOE, Pedro Sánchez , ha garantit durant la jornada d'aquest divendres que no hi haurà unes terceres elecciones.Así ho ha assegurat durant la seva intervenció en les jornades organitzades pel Cercle d'Economia a Sitges.

El candidat a la presidència del Govern ha dibuixat l'horitzó després de les pròximes eleccions del 26 de juny i ha assegurat que si el seu partit és el més votat, ell governarà "en una setmana" i sense vetar ningú.

Aquestes jornades estan plantejant als líders polítics si estarien disposats a que, en cas de no hi hagués un acord entre els partits després dels comicis, governés la llista més votada.

Sánchez no comparteix aquesta tesi, però ha volgut tranquil·litzar els empresaris i als ciutadans en general assegurant que "no hi haurà terceres eleccions. hi haurà un govern després del 26 de juny " .

Un pronòstic al qual arriba recordant que " Rajoy està ficant a la dreta espanyola en un carreró sense sortida i l'única alternativa constructiva que pot tendir ponts a banda i banda és el PSOE ".