Quantcast

Els Gemeliers tranquil·litzen als seus fans i confirmen que no se separen

Fa uns dies les xarxes socials es feien ressò del possible baixada que podrien estar travessant els Gemeliers. I és que les contínues crítiques que reben a cada pas que donen sembla que els podrien estar afectant, cosa que no ens hauria d'estranyar, tenint en compte que en plena adolescència qualsevol crítica negativa afecta més del compte.

Amb el hashtag # SiempreConVosotrosDanisú , les fans incondicionals dels germans Daniel i Jesús van voler demostrar el gran afecte que els tenen, convertint-los en tendència mundial.

gràcies als fans, aquests bessons sevillans han aconseguit aixecar l'ànim per sortir de la crisi i seguir treballant, cosa que pot deixar tranquil·les als seus fidels seguidores perquè … No se separen!

Tal com assegura la revista Bravo Per Tu , després d'haver parlat amb els nois, aquests han assegurat que "no ens separem" .

Amb aquestes declaracions, els Gemeliers tanquen la polèmica. A més, Daniel publicar en el seu compte de Twitter: "El que la vida va ajuntar … que no ho separi la gent", probablement fent referència a aquests rumors de separació.

Per la seva banda, Jesús , també va voler demostrar el unit que està al seu bessó. En una publicació en la seva compte d'Instagram , el jove de 17 anys va compartir una imatge de tots dos a l'escenari i un missatge en anglès la traducció és: "Penses que pots guanyar-nos? Estic segur que no podràs amb les meves armes. Assegura't de mantenir-te en el teu lloc i jo no acabaré amb això". A qui es referirà el cantant?