Quantcast

Busquets renova per cinc temporades amb el Barça

Sergio Busqu ets acabarà la seva carrera professional on la va començar .: al FCBarcelona.

El migcampista blaugrana ha tancat l'acord que el lliga amb l'entitat catalana per cinc anys més passant a tenir una clàusula de res decisió de 200 milions d'euros.

Un dels culebrons de l'veure anus es tanca amb satisfacció per les dues parts, el jugador , que se sent molt més valorat amb la nova fitxa i el club que no estava disposat a perdre un jugador imprescindible en l'esquelet de l'equip.

a més, Busquets tindrà l'opció de ampliar per dues campanyes més la seva presència al club en funció dels partits que disputi l'últim dels cinc anys que ha signat.

el jugador català podria concloure aquesta carrera professionals l amb 35 any es i retirar-se amb la samarreta del Barça.

Busquets passa a ser un del s jugadors més valorats econòmicament de la plantilla només per darrere del trident ofensiu, Messi, Neym ar i Suárez, i d'Andrés Iniesta.

la previsió de la directiva és qu i Busquets ferm aquest contracte en els pròxims dies abans que s'incorpori a la disciplina de la selecció espanyola per afrontar la fase final de l'Eurocopa d'Europa.

Busquets havia rebut i mportantes ofertes de la Premier i va arribar a mostrar el seu descontentament per no acabar de segellar un nou contracte que li ha havia promès la directiva barcelonista

el migcampista va insinuar que, de no continuar al Barça, només s'aniria per formar part d'un equip en el que l'entrenador fos Pep Guardiola .

Luis Enrique no ha estat diferent dels seus predecessors en el càrrec i l'ha considerat vital en l'esquema de joc blaugrana formant part del equ ipus de gala i reservant quan algun partit estava ja del tot decidit.

La mitjana que formen Busquets, Rakitic i Iniesta està garantida per algun any més, fins que el capità Albacete aguanti. Als seus 32 anys ha demostrat que el final de la seva carrera esportiva està lluny.