Quantcast

El Barça presentarà en breu un nou patrocinador de la samarreta

La directiva del FC Barcelona vol fer valer el valor dels set títols conquistats les dues últimes temporades i ja ha tancat amb Nike un contracte estratosfèric que li reportarà a partir de 2018 una xifra que rondarà els 155 milions d'euro < / strong> s anuals.

L'objectiu del presideix nt de l'entitat catalana, Josep Maria Bartomeu, és arribar als 1.000 milions d'ingressos abans d'acabar la seva ma ndato el 2021.

Per aquesta fe xa s'ha d'haver construït el nou Camp nou que, segons les previsions, s'aprovisionarà de beneficis les arques blaugranes.

Abans que s'iniciïn les obres a l'estiu < strong> del 2017 la directiva ultima un altre gran contracte .: el del patrocini de la samarreta. Espera tancar-lo en un termini de deu dies per un muntant de 65 milions d'euros anuals i, d'aquesta manera, presentar-lo a l'assemblea de compromissaris del club passat l'estiu.

Aquesta seria, també , el patrocini més car d'una samarreta d'un club de futbol superant el Manchester United.

el Barça és l'atracció mundial del moment pel joc que desplega i per les victòries que aconsegueix. Milers de turistes de visita a Barcelona bu scan amb candeletes una entrada per assistir al Camp Nou a algun dels partits de futbol de l'equip que lidera Leo Messi.

L'estrella del futbol mundial és un rec Álamo per a tot aquell que s'acosta a la capital català a.

Segons ha transcendit la negociaci ó per tancar l'acord amb el patrocinador de la samarreta està en una fase avançada i podria anunciar-se a b reve.

la directiva insisteix que no ha i pressa per tancar aquest acord però admet que en dues setmanes podria fer-se oficial l'anunci del nou patr ocinador.

el malestar de molts socis amb el patrocini de Qatar a la samarreta i la falta d'entesa amb els negociadors del país àrab ha hec ho virar el rumb de la nau blaugrana que deixaria el medi orient per orientar-se més pel país del sol naixent i per la Àsia emergent.