Quantcast

L'Ambaixada d'Espanya acull l'última sessió de lectura continuada de poesia de l'Ateneu d'Alcázar de San Juan

Aquest dijous a les 12 hores va començar la lectura continuada de poesia de la mà del grup literari de l'Ateneu d'Alcázar de San Juan amb l'objectiu d'acostar aquest art a diferents zones del territori. Així doncs, aquest divendres a les 12 hores, 24 hores després, ha finalitzat la lectura a l'Ambaixada espanyola en Andorra. L'ambaixador Manuel Montobbio ha donat la benvinguda a tots els presents i s'ha sentit satisfet perquè aquest territori espanyol dins el Principat hagi sigut un punt d'unió cultural.

Per la seva banda, el president de l'Ateneu d'Alcázar de San Juan, Luis Ángel Agenjo, ha explicat que aquesta idea va sorgir fa 18 anys, tot i que es va fer itinerant fa una dècada amb el recorregut per nombroses ciutats de la península. Com a novetat aquest any, aquest dissabte aprofitaran per anar fins a França per retre-li homenatge al poeta Antonio Machado.

L'acte ha consistit en la lectura de diferents poemes de reconeguts autors com ara Quevedo o Machado de la mà de cinc estudiants del país, i després els membres de l'Ateneu han recitat fragments dels seus propis autors.