Quantcast

Un ramat d'ovelles causa el terror a Gal·les després de pastar en un camp de marihuana

Ioan Richard, alcalde de Rhydypandy, localitat gal·lesa a la zona de la vall de Swansea, ha demanat ajuda a les autoritats estatals perquè intentin acabar amb la situació que viuen des de fa setmanes.

El diari britànic 'Daily Mail' s'ha fet ressò de la peculiar història que ha passat en aquesta petita localitat gal·lesa, on un nombrós ramat d'ovelles pateix una "espiral psicòtica" després de posar-se a pasturar, equivocadament , en una plantació de marihuana abandonada. en teoria, segons els primers indicis, el cànnabis pertanyia a una fàbrica il·legal que abocava residus.

Segons els testimonis, les ovelles estan descontrolades i els pastors no poden fer res per evitar que segueixin atacant els habitatges dels veïns que viuen a prop del ramat. "Alguna entrar a un bungalou dipositant restes orgàniques sobre un llit" , ha apuntat Ioan Richard.

Tot i que algunes de les ovelles han mort després de ser enlluernades pels focus d'alguns vehicles, les autoritats han volgut iniciar una exhaustiva investigació per comprovar de primera mà que és el que realment ha provocat aquesta situació.