Quantcast

La Fundació Crèdit Andorrà proposa una xerrada sobre la sexualitat de la gent gran

La Fundació Crèdit Andorrà ha organitzat una xerrada adreçada a la gent gran titulada 'Salut i sexualitat quan ens fem grans', a càrrec d’Enoc Pérez, màster en psicologia de la salut i psicopatologia. La conferència tindrà lloc el 30 de maig, a les 16.30 hores.

Pérez tractarà l’adaptació i transformació de la sexualitat a mesura que ens fem grans i dels beneficis de l’activitat sexual en la salut. L’activitat està emmarcada dins del programa ‘Envelliment saludable’ que promou la Fundació Crèdit Andorrà.

Les persones interessades a assistir-hi poden fer la seva inscripció a la seu de l’espai o a través del telèfon 86 80 25.

La Fundació Crèdit Andorrà organitza aquestes activitats amb l’objectiu de posar a disposició de la gent gran eines que els permetin assolir un major benestar. La finalitat última és que aquestes persones no quedin aïllades de la realitat social que els envolta i puguin gaudir dels beneficis de les noves tecnologies, així com dels nous coneixements que van sorgint en àmbits com la salut, l’economia, la història o la cultura, entre d’altres.