Quantcast

Un concursant de 'El Hormiguero' li demana matrimoni a la seva parella en directe

El Hormiguero ha demostrat que és un programa que sempre depara sorpreses. En aquesta ocasió, el convidat del programa, Alberto Chicote, no va ser el que va protagonitzar el moment estel·lar de la nit.

Durant la secció 'Intercanvi a cegues', conduïda per Manolo Sarria, en què un concursant tria a cegues entre dos panells (un amb premi i un altre amb el contrari), Fernando, el protagonista del programa d'aquest dijous, va passar absolutament del cotxe que podia haver-li tocat i va decidir llançar-se a l'aventura.

Ni curt ni mandrós, el jove va aprofitar l'oportunitat del directe per demanar-li matrimoni a la seva nòvia, asseguda entre el públic . "Ets la dona més meravellosa que he conegut a la vida, amb tu el temps vola, va tot sobre rodes i em fas l'home més feliç del món (…) Davant de tot Espanya et vull demanar una cosa. Et vols casar amb mi? ", explicava, molt nerviós, Fernando.

Maria Ferran, la núvia del concursant, no donava crèdit al que ha passat i després d'uns segons de xoc, no va dubtar un segon a respondre que "sí".

Després d'aquesta escena de pel·lícula i que és tota una fita en la televisió a Espanya, tots dos concursants a 'Intercanvi a cegues' i es van emportar l'esperat cotxe. Quina sorpresa!