Quantcast

Maduro convida Rajoy a debatre a Veneçuela: "Fem debat presidencial i participo jo"

Nicolás Maduro ha fet unes declaracions en les que convida al president en funcions, Mariano Rajoy, ha visitar Veneçuela i organitzar-hi el debat presidencial de cara les eleccions del 26J.

" El 26 de juny que ve a Espanya hi ha eleccions, com ells estan tan interessats en malhablar, en manipular i mentir de Veneçuela jo li dic a Rajoy que ho espero a Caracas perquè vinguin els candidats presidencials i facin el seu debat presidencial a Caracas ", ja que estan tan interessats a Caracas.

i afegia:" És que han arribat més enllà del ridícul i així ho dic encara que em censurin, és el ridícul el que estan fent, si vostès volen debatre vinguin cap aquí Rajoy, covard, vine per Veneçuela, i fem el debat presidencial i participo jo ".

El president de Veneçuela va acabar per comentar que el que necessita Espanya és Maduro. " A Espanya fa cal un Maduro, carall, perquè Maduro és molt maco ".