Quantcast

Enrique Iglesias grapeja el cul a una de les seves coristes en un concert

Enrique Iglesias ha protagonitzat un moment durant un concert a Zagreb que ha aixecat una gran polèmica al país i que està cabrejant a molts dels seus fans. A l'cantant se li van anar les mans amb una de les seves coristes , Laura Jane , mentre cantava 'Takin' Back my love ', i li grapejar el cul durant una bona estona.

La jove va seguir el corrent al cantant quan la va agafar fort el seu darrere mentre es pegava cada vegada més a ella. Fins i tot es va acostar a Esglésies per fregar-li els llavis i abraçar-encara més fort.

Ella mateixa ha defensat l'actitud que van tenir durant el concert i ha explicat que "així és com fem els duets amb Enrique" perquè "és com el meu germà petit" . No obstant això, no tots els seus fans per les xarxes socials ho veuen de la mateixa manera. La imatge no ha d'haver-li agradat gens a la parella de l'espanyol, Anna Kournikova,