Quantcast

Andorra Turisme impulsa la gravació d'un vídeo experiencial per potenciar el mercat francès

Andorra Turisme vol seguir enfortint el mercat francès aquest estiu mitjançant la promoció de diferents activitats. Aixi, el Principat rep aquest cap de setmana la visita dels quatre ciutadans francesos guanyadors de l'acció 'crossmedia', que aprofitaran aquests dies d'estada al país per gravar un vídeo experiencial i alhora poder gaudir de diferents activitats esportives.

Aquest vídeo es viralitzarà a través de les xarxes socials de la cadena NRJ i amb una àmplia informació eal diari '20 minutes', ambòs mitjans també promotors de la iniciativa. A més, també aquest cap de setmana Andorra organitza un viatge de premsa amb tres periodistes francesos –del diari 'Ouest France' i dels portals d'esports d'aventura The Rider Post i Melthy Xtrem-, que practicaran BTT i via ferrada, realitzaran una sortida de descoberta de la natura a la Vall de Sorteny, practicaran BTT a Vallnord, i també aprofitaran per assaborir la gastronomia del país.

En totes dues accions l'objectiu que es persegueix és donar a conèixer als francesos l'àmplia oferta d'activitats d'estiu a Andorra.