Quantcast

La fiscalia de Barcelona investiga l'exalcalde Trias per malversació

El conflicte social que es viu a Gràcia amb tres nits d'enfrontaments entre els Mossos d'Esquadra i membres del col·lectiu okupa tie ne la seva vessant política que ara tracta de desemmascarar la Fiscalia de Barcelona. < / p>

Segons ha transcendit el AYUNTAMIE nt de Barcelona va pagar el 2015, sota el mandat del convergent Xavier Trias, fins a 65.000 euros a la immobiliària propietària de la finca que ha originat els disturbis. < / p>

l'alcaldessa del cap ital catalana, Ada Colau, ha denunciat que Trias pagava 5.500 euros mensuals a aquesta immobiliària amb l'objectiu de evitar-se problemes i no haver de recórrer a la intervenció d'un jutge i, després de la policia, per desallotjar els okupes.

la Fiscalia de Barcelona ha trasllada do l'ordre a la unitat de la Policia Nacional adscrita a aquesta institució que investigui fins al final els pagaments del lloguer del local ocupat, que van ascendir a 65.000 euros.

la intenció del consistori conservador era guanyar temps per trobar una solució que conciliés el dret del propietari de la finca, l'anomenat banc expropiat pels okupes, i el manteniment del local. L'equip de Colau es va negar a continuar pag camino aquest lloguer el que ha acabat desencadenant el conflicte.

L'acció de la fiscalització a de Barcelona s'ha iniciat quan ha conegut les informacions aparegudes en els mitjans de comunicació n que asseguraven que era la Casa Gran la qual es feia càrrec del pagament del lloguer del local per evitar mals majors.

la institució pública ha argumentat en la resolució que ha enviat a la Unitat de la Policia Nacional que correspon a la fiscal en cap Anna Magaldi incoar les diligències que consideri necessàries quan es tingui coneixement d'un fet aparentment delictiu, ja sigui per la via d'una informació directa o bé per ser-li presentada una denúncia o un atestat.

la informació ha arribat a la Fiscalia de Barcelon aa través dels mitjans de comunicació.

l'exalcalde de Barcelona, ??Xa Trias, haurà d'aclarir els motius pels quals l'ajuntament que governava va pagar aquest lloguer a la immobiliària propietària del banc expropiat.