Quantcast

L'entrevista de Bertín Osborne a Hitler que arrasa a Internet

Fa una setmana Bertín Osborne va confessar a la revista 'Vanity Fair' que si pogués elegir un personatge històric per entrevistar al seu programa El meu temple és la teva ' seria el dictador Adolf Hitler .

"Saber el que té un oncle com aquest al cap deu ser surrealista" , exposava el presentador. En canvi, no va poder dir el mateix del president de Veneçuela, Nicolás Maduro , perquè a "pocavergonyes i delinqüents procuro no tenir-los a prop i entrevistar-los, menys" .

Dit això, el programa d' Andreu Buenafuente, 'Late Motiv' , es va posar mans a l'obra per poder fer un esquetx de l'anhelada entrevista d'Osborne. En aquest vídeo podeu veure el resultat i com el dictador alemany acaba abandonant del plató després dels comentaris homòfobs de l'imitador de Bertín.