Quantcast

Crèdit Andorrà organitza una conferència sobre el futur de la sanitat

La conferència, que tindrà lloc el 31 de maig a les 19 hores a l'edifici Crèdit Centre, forma part de les activitats impulsades des de la Càtedra Crèdit Andorrà de Mercats, Organitzacions i Humanisme de l'IESE. A més, és la cinquena dins el cicle 'Crèdit Andorrà Global Forum' que va néixer amb la voluntat de posar a disposició de la ciutadania andorrana ponents de referència, per tal de fer una anàlisi de la realitat actual, però en clau de futur.

Núria Mas és professora ordinària d'Economia a l'IESE Business School i té la Càtedra Jaime Grego de Gestió Sanitària. Té un doctorat en economia per la Universitat de Harvard i és llicenciada en econòmiques per la Universitat Pompeu Fabra. La seva investigació se centra en la interacció entre el sector públic i el privat i en l'economia de la salut, amb especial interès per l'organització i la gestió dels sistemes sanitaris. La seva recerca s'ha publicat en revistes internacionals com 'Journal of Health Economics', 'The Review of Industrial Organization' o 'International Journal of Healthcare Finance and Economics'.