Quantcast

Critiquen a Shakira a Colòmbia per parlar amb massa "accent espanyol"

Shakira ha visitat la seva ciutat natal, Barranquilla , per rodar al costat de Carlos Vives el videoclip de la colombiana, 'La bicicleta'. Un retorn de la cantant al lloc on va començar tot que no va estar exempt de polèmica.

Per què? Un dels presents allà va pujar a Facebook un vídeo del rodatge en què la pròpia Shakira es dirigeix ??a ells demanant una mica de calma i silenci perquè tot sortís a la perfecció.

"Ens han d'ajudar a filmar el vídeo perquè si vostès fan això, ens anem a haver d'anar d'aquest carrer i no podem filmar. Ens poden ajudar si us plau? Gràcies". Aquestes paraules, amb un accent molt "espanyol", van molestar a molts colombians , indignats perquè la icona de la seva música havia perdut el seu típic accent barranquillero o costeño.

a les xarxes socials, molts usuaris van lamentar que Shakira digués "vídeo" en comptes de "vídeo" , a més de marcar les pronunciacions a l'hora de dir paraules amb 's'.

És la meva impressió o @shakira està parlant españolete, oncle?
* llegiu amb accent españolete *

& mdash; Eddie Soto (@eddkamilo) 23 maig 2016

i shakira on deixo el hablao 'costeño …. ara i que amb accent català! … No No No ..

& mdash; gina Iguaran (@neena_iiguaran) 20 maig 2016

Shakira al seu propi país, a la seva ciutat natal, on va créixer i va viure, parlant amb accent espanyol … Ahhh okkkk !!!

& mdash; Margarita (@MarguiMacias) 21 maig 2016