Quantcast

Conservadors demanen que Elsa no tingui núvia en Frozen perquè "és una ofensa"

L'organització HazteOír ha iniciat una recollida de signatures perquè Elsa, la reina de Frozen , no tingui una núvia lesbiana a la segona part de l'exitosa pel·lícula. Més de 20.000 persones han donat suport a aquesta iniciativa amb tints conservadors que argumenta que és "per frenar l'intent d'adoctrinar els nens utilitzant les pel·lícules infantils" i culpen "les pressions de grups LGTB i lobbies de la ideologia de gènere ".

Amb Frozen, Disney va aconseguir trencar molts tòpics relacionats amb el gènere, ja que aquesta vegada la reina era una dona, sense un home al costat, i sense ser qüestionada per això. Precisament per això les xarxes van començar a demanar-los als directors de la pel·lícula que tingués una parella del mateix sexe amb el hashtag #GiveElsaAGirlFriend , per reflectir la pluralitat i la llibertat de sexes existents en la vida real.

"Aquests grups pretenen imposar un model social i cultural en què cadascú triï el seu gènere. Aquesta estratègia necessita llançar els seus missatges als nens perquè assumeixin 'nous models' de família i se sotmetin a la nova ideologia totalitària de gènere. Estem davant una ofensiva global contra la família ", diu l'organització conservadora al seu web, que considera que tot es deu a " les exigències del lobby gai ".

Evidentment, la iniciativa no està aconseguint suficients suports, tot i que des HazteOír assegurin que si. Tot el contrari, i és que està indignant a molts que utilitzen el hashtag que han promogut, #CharmingPrinceForElsa, per protestar contra ells.

Si finalment Elsa té una parella homosexual a la segona part de Frozen , es consideraria un avanç substancial en les pel·lícules Disney i l'abandonament complet d'estereotips de gènere.