Quantcast

Els famosos preparen ja el seu propi MASTERCHEF a TVE

El programa culinari 'MASTERCHEF' de TVE tindrà una versió amb famosos, com fan des de fa anys altres cadenes amb altres formats de concursos. El format de la productora Shine Iberia, que també compta amb una edició infantil, prepara per La 1 una versió protagonitzada per famosos que tindria una durada en el temps de sis temporades, com es fa constar en la proposta de contracte que es valora avui mateix a la reunió del consell, tal com informa el diari el Mundo.

Cal recordar que ja el passat 28 de desembre, la productora va anunciar el llançament de una modalitat VIP del programa, encara que en aquesta ocasió es tractava d'una innocentada. El projecte de MASTERCHEF Celebrities, però, és real. D'moment, els cuiners i integrants del jurat, Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nagera s'han mostrat encantats .

A la reunió del màxim òrgan de gestió de la radiotelevisió estatal es preveu a més l'aprovació d'una nova temporada regular del programa -actualment s'emet la quarta entrega del format -.