Quantcast

Risto Mejide i Laura Escanes, amb casament a la vista

Sembla que la relació entre Risto Mejide i Laura Escanes està traspassant els rumors sobre que podria ser una estratègia de promoció per a la jove i el presentador. I és que la parella va a casar-se, segons ha escrit la periodista Pilar Eyre a 'Lecturas'.

21 anys de diferència no són res quan hi ha amor pel mig. El publicista ja li va demanar matrimoni a la model en un teatre, davant de molta gent, tan sols uns mesos després de fer pública la seva relació amb ella. La publicació assegura que Escanes ja estaria parlant amb diverses marques per triar el seu vestit de casament i està molt contenta que la cosa es consolidi entre tots dos.

Mejide i Escanes no paren de publicar a les xarxes socials el seu amor, tot i les dificultats per les que van travessar al principi a causa de les crítiques per l'edat i perquè ningú apostava perquè sortissin cap endavant.

Precisament fa una setmana l'estudiant de periodisme publicava en el seu Instagram una imatge en la qual es pot llegir "et tornaria a dir que sí un milió de vegades més ". No només això, sinó que va afegir que "sí, sí, sí" juntament amb una emoticona d'un anell. Més clar, aigua. Només queda esperar a l'enllaç.