Quantcast

'Jugant amb el so', la nova proposta musical de la Fundació ONCA per als més menuts

En el marc del projecte educatiu 2016 de la Fundació ONCA, el proper dissabte 4 de juny tindrà lloc el concert 'Jugant amb el so', a càrrec de l'animador musical Pep Gol, a l'escenari del Prat del Roure d'Escaldes-Engordany. La Fundació ONCA, que té com a patrons el Govern d'Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, fa una proposta destinada als nens a partir de sis anys, partint d'un espectacle basat en una màquina del so que permet anar descobrint l'evolució dels instruments musicals, des dels més primitius (banyes, cargols, bambú), passant pels clàssics (flauta, clarinet, trompeta, piano), fins arribar als més moderns (sintetitzadors i ordinadors).

'Jugant amb el so' serà, per tot plegat un viatge per diferents paisatges sonors on els infants descobriran el resultat de musicalitzar els sons dels animals amb els sons urbans, entre d'altres. A través de l'enregistrament del so d'alguns objectes quotidians (el de bufar una ampolla, percutir una llauna, pinçar una corda, etc.), els participants descobriran nous sons per explicar històries.

El concert és el segon que proposa la Fundació ONCA dins el projecte educatiu d'aquest any, i que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família. És gratuït i serà a les 17 hores.