Quantcast

Johnny Depp i Amber Heard es divorcien

Amber Heard va presentar aquest dilluns una demanda per divorciar-se de Johnny Depp , amb qui es va casar al febrer de 2015. Segons ha publicat el portal TMZ, Heard va al·legar "diferències irreconciliables "amb l'actor.

Segons s'especifica en la demanda, la separació es va produir diumenge passat, tot just dos dies més després de la mort de Betty Sue Palmer, mare de Johnny Depp.

Amber Heard, de 30 anys, i Johnny Depp, de 52, es van conèixer l'any 2011 quan rodaven 'Els diaris del rom' . Tot i que des que van començar la seva relació sempre els van perseguir els rumors de crisi, en 2014 es van comprometre. No obstant això, el matrimoni tot just els ha durat 15 mesos.

Pel que sembla, fa temps que els actors venien travessant una crisi que no han pogut resoldre. Des del passat mes de gener no se'ls ha vist en una catifa vermella, i l'última vegada que se'ls va veure junts va ser en un vídeo en què demanaven disculpes a Austràlia després de la polèmica que es va desencadenar perquè van introduir als seus gossos de manera il·legal i l'illa.

Aquest és el segon divorci per Depp, que ja va estar casat amb la maquilladora Lori Anne Allison. Abans de començar la seva relació amb Heard, va estar sortint amb la cantant i model francesa Vanessa Paradis, amb la qual va tenir dos fills però no va arribar a passar per l'altar.