Quantcast

La Cerdanya, 25 de maig 2016: EL GRC PRESENTA LES ACTIVITATS DEL JUNY

El Grup de Recerca de Cerdanya (GRC) ja ha programat les activitats que portarà a terme el mes de juny. En total són tres propostes que arrencaran el diumenge 12. El programa inclou una sortida per veure papallones, una conferència sobre els càtars i una nit dedicada a la poesia.

Són activitats que l’entitat ofereix cada any, on hi participen tant aquells que viuen a la comarca tot l’any com els que la visiten uns dies.

Per altra banda, el Grup de Recerca ja prepara les II Jornades d’Estudis Comarcals que tindran lloc el 12 de novembre a l’Espai Ceretània de Bolvir. L’entitat fa una crida a tots aquells que vulguin donar a conèixer els seus treballs.

Tots els treballs que es presentin en aquestes Jornades es publicaran en la segona edició de la Revista Era, que impulsa el Grup de Recerca de Cerdanya juntament amb l’Arxiu Comarcal de Cerdanya.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, PRESIDENT GRUP RECERCA CERDANYA