Quantcast

Nigèria, indignada amb La Tomatina a causa del malbaratament de tomàquets

La Tomatina, famosa festa que es celebra cada any a Bunyol (València) , ha indignat la població Nigeriana. Tots sabem de què parlem en esmentar aquesta festa, la tradicional celebració al municipi valencià consisteix a fer una mena de guerra de tomàquets amb tots els participants.

L'escassetat de tomàquets al país africà ha portat a la indignació dels seus ciutadans. Els usuaris de Twitter residents a país han enfurismat al veure les imatges de la tradicional festa espanyola . Els paisans de Nigèria es troben en un moment dur pel que fa a la compra dels tomàquets. Aquest vegetal ha passat de costar 1,20 $ per caixa, a l'increïble i exagerat preu de 40 dòlars.

Més de 20.000 persones participen cada any a La Tomatina, i se superen els 150.000 quilos de tomàquet malgastats en només un dia. No obstant això, l'empresa que proporciona totes aquestes hortalisses, explica que els tomàquets no estan en el millor estat. És a dir, que o són tomàquets molt petits o massa tous . No es compleixen els requisits necessaris per a ser inclosos en el mercat.