Quantcast

Mascherano podria deixar el Barça

El central argentí del F .C.Barcelona, ??Javier Mascherano, podria abandonar la disciplina del club català i enrolar-se en la Juventus de Torí amb la qual hauria arribat a un principi d'acord.

Mascherano signaria amb la Vecchia Signora un contracte per tres temporades, al Barça té contracte per dos anys més, i tindria un salari substancialment més elevat que el que ara cobra en l'entitat barcelonista .

l'staff tècnic està buscant dues centrals per incorporar aquest estiu i, tot i que l'argentí, té tot el suport de Luis Enrique, la situació no sembla ser del seu grat tenint en compte, a més, de que Sergio Busquets sembla inamovible en al centre del camp, la posició genuïna de l'argentí.

el FCBarcelona no est à disposat a desprendre de l'astre argentí i, en cap cas, contempla el seu sortida. Falta conèixer si està obert a obrir negociacions amb els torinesos i si, en les mateixes, es pot arbitrar algun bescanvi d'jugadors.

El Barça està interessat en ju dors emergents de la Juventus com Dybala o Pogba, el preu en el mercat futbolístic és estrat osférico.

l'staff tècnic o considera imprescindible Mascherano i sembla difícil que s'entauli una negociació per deslligar-lo del < /strong>club.

Esta ha estat la sisena temporada del Jefecito al Barça des que va arribar procedent del Liverpool a l'estiu del 2010 per integrar- als entrenaments de Pep Guardiola. < / p>

En aquest període, Mascherano ha guanyat 20 títols formant parella de centrals, indistintament, amb Puyol i amb Piqué.

Més enllà de les seves excel lents prestacions esportives, el Jefecito ha destacat per les seves declaracions, sempre encertades, coherents i donant rèplica a qualsevol polèmica que ha envoltat l'equip.

Aquesta personalitat és la que l'ha portat a es elegit capità del primer equip per decisió dels seus companys al costat d'Andrés Inie sta i Leo Messi.

el futur de Javier Mascherano està en l'aire però no serà fàcil la seva sortida.