Quantcast

Rajoy accepta un debat amb Pedro Sánchez, Albert Rivera i Pablo Iglesias

El president de Govern en funcions i candidat a la presidència pel Partit Popular, Mariano Rajoy, ha acceptat celebrar un debat a quatre amb Pedro Sánchez (PSOE), Pablo Iglesias (Podem) i Albert Rivera (Ciutadans).

Després de la reunió del comitè celebrada durant aquest dimecres, el vicesecretari de Comunicació, Pablo Casado , ho ha anunciat en una breu compareixença a Gènova.

"Proposem un debat a quatre entre PP, PSOE, Ciutadans i Podem" ha dit, perquè "representa la pluralitat de les noves Corts" i perquè "creiem que és el que els espanyols estan esperant" .

Rajoy considera que aquest debat pot ser útil en la campanya electoral, segons ha assenyalat Casado, qui també ha informat que serà l'únic al qual s'enfrontarà el candidat popular , ja que per a la resta que se celebrin es plantejarà un altre representant.