Quantcast

Reial Madrid és el favorit, segons les principals cases d'apostes

El trofeu de la Champions League busca nou amo i l'únic que hi ha segur a dia d'avui és que serà madrileny. Madridistes i-vermells es disputaran el centre més important del futbol europeu a Milà, tot i que els principals operadors de jocs i atzar indiquen un possible triomf del Reial Madrid.

De ben segur que els apostadors han revisat i estudiat al mil·límetre les quotes i els pronòstics de les diferents cases d'apostes . A les empreses del sector està tot a punt i la veritat és que no hi ha molta diferències en els pronòstics. En Bet365 el Reial Madrid parteix com a favorit sobre el seu rival. Un triomf matalasser es paga a 3.20 per euro apostat, mentre que la victòria merengue cotitza a 2.40 per euro apostat. L'empat, cal recordar que és la segona final de Champions League madrilenya després de la disputada fa dos anys a Lisboa, es paga amb la mateixa quantitat que una victòria dels del Cholo Simeone, 3.10 per euro apostat. No descarten els aficionats que es repeteixi el mateix resultat que fa dos anys en el temps reglamentari (1-1) i es va haver de jugar una pròrroga.

En Bwin i en William Hill, dos referents en apostes esportives, el favorit segueix sent el mateix, el Reial Madrid. La victòria blanca es paga a 2,45 i 2,40 per euro apostat, respectivament. Mentre que l'escepticisme per la victòria dels seus veïns del Manzanares fa que la quota per la seva victòria pugi fins als 3,10 i 3,25 respectivament.

A falta d'escassos dies perquè el dissabte 28 de maig a les 20:45 tots els ulls del món futbolístic apuntin a San Siro , tota la maquinària està ja en marxa. Tant Reial Madrid com Atlètic de Madrid han tingut gairebé dues setmanes de preparació des de l'última jornada de Lliga. Algunes veus indiquen que no és positiu estar tant de temps sense jugar abans del xoc, ja que al·ludeixen a la distracció i pèrdua de tensió que pot generar en els jugadors.

Deixant això de banda, la veritat és que tots dos conjunt han aprofitat el temps per posar-se a punt i arribar a la final en les millors condicions físiques i psíquiques. Igual que els jugadors i entrenadors, els aficionats també han tingut temps de pensar i plantejar-se una estratègia que els faci apostar a les opcions guanyadores. Les cases d'apostes ja fa un temps tirant fum amb les diferents quotes i mercats d'aposta que ofereix un partit del qual estarà pendent tot l'univers futbolístic.

Sembla que els aficionats encara tenen en el record el combat que tots dos contendents van dur a terme fa dos anys a Lisboa, on els blancs van aconseguir donar-li la volta al minut 93 a un partit que van tenir perdut fins a l'últim sospir. Tot i que les cases d'apostes confien en l'equip dirigit per Zinedine Zidane, que ha sabut canalitzar a un equip que va arrencar la temporada de manera negativa i que Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale i companyia es portaran el gat a l'aigua, també n'hi ha que creuen en que l'Atlètic està davant l'oportunitat de la seva vida. Com diu el refrany, "a la tercera va la vençuda".