Quantcast

Els alumnes de les escoles de Seseña s'hauran de recuperar en juny les hores de classe perdudes

Per precaució, el Govern de Castella-la Manxa decidia el passat dilluns que els vuit centres escolars de Seseña (Toledo) no obrissin les portes fins al proper 1 juny com a conseqüència del fum tòxic que es troba suspès en l'aire del municipi provocat per l'incendi del cementiri il·legal d'automòbils.

Des del passat 13 de maig, les escoles del municipi toledà han obert només un dia , circumstància que des de la conselleria d'Educació, Cultura i Esports que dirigeix ??Ángel Felpeto estan avaluant. Quina és la situació més probable? Que els alumnes dels vuit centres educatius hagin de recuperar les hores lectives perdudes, cosa que ha causat molèstia entre els pares i veïns de Seseña , segons 'La Tribuna de Toledo'.

Aquest diari local assegura que Emiliano García-Page, president de Castella-la Manxa, ha explicat que en el govern estan estudiant la manera "menys difícil" que els alumnes puguin guanyar el temps en què no han pogut acudir al seu col·legi a acabar de forma habitual l'últim tram del curs lectiu.

A hores d'ara, el govern de Page negocia amb la comunitat educativa per intentar que la situació no afecti els alumnes de forma important, ja que des de les mateixes associacions de pares i mares consideren que ells no tenen culpa del que ha passat en l'incendi de l'abocador de pneumàtics de Seseña.