Quantcast

Ivonne Reyes: "El meu germà no s'ha suïcidat"

Ivonne Reyes es troba destrossada per al tràgica mort del seu germà, David Reis, un empresari de 43 anys que va morir la matinada de dilluns en caure per de pont de l'autopista M-30, a Madrid, i ser posteriorment atropellat per un cotxe que no va poder fer res per esquivar-lo.

Malgrat que va arribar a l'Hospital Clínic de Madrid encara amb vida els sanitaris no van poder fer res per salvar-li, i moria poc després com a conseqüència d'un traumatisme cranioencefàlic. Les seves restes mortals van ser ahir velats per la seva família al tanatori de la M-30 on, destrossats, van rebre nombrosos suports.

la família i la pròpia Ivonne Reyes es troben també molestos per la versió que s'ha difós en mitjans de comunicació i que donava per descomptat el suïcidi. La família, que encara està esperant els resultats de la investigació, descarta completament aquesta opció. " Si fos així no passaria res i ho diríem, però ens costa creure que s'hagi tret la vida. El descartar totalment. Estem esperant que la policia ens dels detalls " , ha declarat la model a El Espanyol.

Tot i que la model reconeix que el seu germà, amb qui la unia un fort vincle, estava en tractament psiquiàtric per depressió, assegura que no tenia cap intenció de suïcidar-se. " Nosaltres no hem vist cap comportament estrany en ell i això que pràcticament estava vivint amb mi. El dia d'abans es va anar a treballar a la ràdio tan normal ".

David Reyes ha estat un important suport en la vida d'Ivonne Reyes , qui solia manifestar públicament el seu amor pel seu germà petit fins i tot en xarxes socials.