Quantcast

L'ONCA actuarà a les 'Nits de Jazz' de Platja d'Aro

L’ONCA, Laura Simó i Dick Them Trio, sota la direcció de Josep Maria Sauret oferiran el concert 'Jazz & Cordes' a 'Les Nits de Jazz' de Platja d’Aro. El concert tindrà lloc el divendres 29 de juliol, a les onze de la nit, a la Platja Gran de la població.   

Jazz & Cordes és una producció que es va estrenar en el desè cicle ONCA al Palau de 2014. La idea és de Josep Maria Sauret i Dick Them, dirigida pel mateix Sauret i amb la col·laboració especial de Laura Simó i Dick Them Trio. El concert, d’una hora de durada, començarà amb tres obres d’Andersen, i seguirà amb 'Oblivion' de Piazzolla i 'Time after time' de Lauper. El públic tindrà l’ocasió d’escoltar una de les obres emblemàtiques del repertori català: 'És quan dormo que hi veig clar', del poeta Josep Vicenç Foix, amb música del mestre Bardagí i de Joan Manuel Serrat.  

Les obres de perfil més jazzístic amb 'I can’t give you anything but love' de McHugh i 'Fields' i 'Summer me, winter me' de Bergman i Legrand. L’actuació continuarà amb tres obres interpretades per la cantant Laura Simó i el trio de jazz Dick Them Trio.