Quantcast

Bubba, el gos addicte al qual drogaven seus amos

Des que el Departament de Policia de Tustin, als Estats Units, va publicar al seu mur de Facebook la història de Bubba, aquesta ha donat la volta al món.

El passat mes de març els agents van portar a terme una operació antidroga a un motel a Tustin, prop de Los Angeles, en què van arrestar dos individus en possessió de nombroses substància il·legals. Durant els registres i detencions es van trobar amb Bubba, que presentava signes evidents d'estar col·locat. Efectivament, quan van portar el gos al centre per a la cura animal del comtat d'Orange, van descobrir que en el seu cos hi havia restes de nicotina, metamfetamina i heroïna en l'organisme.

Bubba està sent rehabilitat al centre , i els dos detinguts han estat acusats d'un delicte de crueltat animal. La policia ha explicat que mai els havia arribat un animal en aquestes condicions. Una vegada que Bubba sigui completament rehabilitat la Policia ha informat que se li buscarà una llar d'acolliment permanent en el qual pugui viure en pau i saludablement.